Тениските винаги трябва да украсяват тялото

Тениска е най-близо до тялото, така че материалът, от който са направени, трябва задължително да диша, да е хубаво тяло и не предизвиква алергии към раздразнения. Тук се използва предимно леки плетени материали, най-често, е памук, полиестер, вискоза, лен, коприна и техните вариации.

Полиестер – вторият най-разпространен материал, от който те шият тениски. Привлича практичността и издръжливостта му. Също така може да се мие в пералня, без да се страхува от увреждане на тъканта. Но тук има различни качества от полиестер, които на цена са много различни. Разликата между тях отново във възможностите за представяне и специалните свойства. Тениски, пришити със скъпи високотехнологични полиестер са уникални, те са напълно годен за дишане, топлина, влага на тялото и още повече – в тях чувство на прохлада. За спорта, идеалната тъкан, вярна за цената наистина, много скъпа.

Жени – женски модели на тениски.

Вискоза – по-малко популярен в производството на тениски, но има своите положителни резултати. Тениски с вискоза приятен тяло, й позволяват да диша добре и имат специално хигиена. Вярно е, че вискозитетът на вискозата иска най-доброто.

Лен – абсорбира перфектно влагата, добре вентилирано и много издръжлив. В допълнение, ленени ризи не са популярни, поради големия им недостатък: те са скъпи, и груб бързо рухна под фактурата.

Коприната се използва много рядко за тениски. Колебае се, цената е висока, а след това един плюс – това е прекрасно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *