Дрехи има своя собствена история

Съвсем наскоро, че го свързваме елементи от ватиран материал само със зимни топли якета и тампони и най-модерните от нас – дори и с емблематичните чанти на Dior и Chanel. Но днес, авторитетни модните подиуми в света диктуват обратното: ватирани неща през този сезон започна тенденцията.

Ватирано облекло има своя собствена история, в началото на който се дължи на древен Китай. Ако първоначално две нарязани тъкан и изолация между тях, зашит в спретнати шевове, които се използват за облицовка при никакви дрехи, а след това да падне 2017 г., дизайнерите предлагат нас не го крие. В колекциите на Stella McCartney, Chanel, Isabel Marant и много други модни марки бяха представени всички видове палтата и якетата на ватиран материал. Освен това, ние забелязахме, дори ватиран пола и сако: Подгряване на стилни дрехи да си носим, ние предлагаме марки като Alexander Wang, Christian Dior, Kenzo, Miu Miu и др.

Мода за ватирани неща играе в ръцете ни, защото това, което би могло да бъде по-добре от една успешна комбинация от комфорт и модни тенденции? Топло, практичен и доста – всичко това можете лесно да се съчетаят в есенната им се покланя през този сезон.
връхни дрехи

Може би ватирани връхни дрехи не можем да бъдем изненадани: палтата и якетата на зашити материал почти всички. А какво да кажем на останалите елементи от гардероба? Дизайнерите Есен 2017 ни предложи да се обърне внимание на ватирани поли, панталони и дори рокли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *