Резервни части за трактори каталог

Фермерски трактор – колесен машина самоходна предназначен за работа в селското стопанство. По същество това е движението на машини и инструменти: плугове, сеялки и др. Един от най-rasprostranënnyh вида на тази техника са универсални (също посочена като окопни култури).

Тези машини се използват за всички видове селскостопански произведения, а именно: Почва Подготовка и подаване на Нии торове, прибиране на реколтата зеленчуци, отглеждани, технически култури и треви за сено, засяване, засаждане и грижи за растенията; за работа на различни селскостопански машини за товарене, разтоварване и транспортиране на различни товари. В допълнение, в ред модели регулира път, тъй като разстоянието между редовете на растенията от различни видове е различен.

Резервни части за трактори от всички видове винаги имат в наличност в магазина „Berezka – писта“.

Днес, продажбата на трактори резервни части е популярна и значение в определен пазарен сегмент.

  • части за трактори – Електрическа горивна помпа

Ние предлагаме пълен каталог на резервни части за трактори. Основните компоненти: двигатели, задвижващи, ходовата част и работно оборудване.

Двигателят генерира въртящ момент, който се предава на предаването на енергия.

Предаване на електроенергия е предназначен за захранване на въртящия момент на двигателя към задвижващите колела на трактора. Предаване на електроенергия включва режима на съединител, скоростна кутия и заден мост. Някои модели, пуснати лупа въртящия момент между съединителя и скоростната кутия.

Благодарение на шасито той легне на земята и да се движи.

Инструменти и машини включва следните елементи: ПЗ, задвижваща шайба монтирани хидравлична система и окачването на буксир.

За да се контролира тази технология и ЕЕ механизми са специални проверки. Контролно оборудване, за да контролира работата на всички устройства.

Нашият каталог съдържа VSE трактори резервни части, необходими за отлични машини за изпълнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *